3 tips til en bedre hud

Rigtig mange mennesker døjer med problemer med huden i området omkring ansigt og hals. Hvori problemerne ligger, kan være meget forskelligt.

For nogen er det utrolig tør hud, som klør, skaller og bliver rød. For andre er det skinnende og olieret hud, som ofte resulterer i urenhed og akne. For mange er dette noget, som er genetisk betinget. Men hudproblemer kan i dén grad også være livsstilsrelateret. Usund mad, beskidt luft og et overforbrug af make-up kan være nogle af grundene til, at det går galt. Her kommer 3 tips til, hvordan man kan få en bedre hud.

Det første råd handler om at gennemtænke ens livsstil. Spiser man for meget fast food og slik, eller giver man kroppen og huden den næring, som den har brug for? Huden er utrolig glad for simple, men sunde, ting som vand, grønsager og vitaminer. Dyrker man nok motion? Det gavner hele kroppen, når man bevæger sig og holder sig selv og sine muskler aktive. Listen fortsætter, og de fleste ved godt, hvad der er de rigtige ting at gøre. Man vil også helt sikkert kunne se resultater på huden, hvis man omlægger sin livsstil.

Brug sund og plejende make-up

Make up er noget som mange bruger for at skjule uren hud, men brugen af make-up skaber faktisk ofte en ond cirkel, som blot gør problemet værre end det var før. For make-up lukker for hudens porer, og ødelægger dens mulighed for at få luft og på den måde rense sig selv. Når man dækker huden med pudder og foundation, bidrager man derfor nogle gange til det dårlige miljø. Men heldigvis er der nogen typer af make up, som ikke skader huden, men derimod hjælper med at pleje den.

Find Youngblood til billige penge og få også et overblik over de forskellige produkter som for eksempel pudder og foundation, og læse mere om, hvad de kan. Mineral make-up er en innovation, og et virkelig godt valg for de personer, som døjer med usund eller uren hud. Makeuppen indeholder nemlig plejende mineraler, som er gode for huden. I stedet for at ligge som en kvælende maske over huden, trænger den i stedet ind og giver pleje og næring. Med en god og plejende mineralmakeup kan man altså lægge sin daglige sminke med god samvittighed ved eksempelvis at bruge Youngblood.

Rens din hud hver dag

For mange er det irriterende og besværligt at skulle rense og pleje sin hud hver eneste dag. Men hvis man kommer ind i en god vane med produkter som sæbe, scrub, skintonic og creme, kan det virkelig gøre en forskel for huden. Når man renser huden om aftenen renser man nemlig al skidtet og trætheden fra dagen af. Huden kan så komme til at ånde hele natten, og er således klar til en ny dag, når man vågner om morgenen. En god hudplejerutine kan virkelig hjælpe meget, og kan for mange helt eliminere problemer som olieret hud og akne.

Få tre gode råd her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *