Cowboy Klud Læder Taske Til Coque Samsung Galaxy A310 A3 2016 Filp Dække Tegnebog Stå Mobiltelefon Tasker

Ny vare

1 Varer

På lager

kr27.45

-11%

kr31.18

Del

Yderligere information

Cowboy Klud Læder Taske Til Coque Samsung Galaxy A310 A3 2016 Filp Dække Tegnebog Stå Mobiltelefon Tasker

Forsendelse & Håndtering:

Vi vil angive forsendelse kurer i hver liste, for det meste, vi sender med luftpost.Delievery tid pls henvises til nedenstående tabel: **Pls bemærk, at delievery tid kan variere.Især i myldretiden.Forsendelse til nogle lande er hurtigere, samtidig med at nogle andre lande kan det tage længere tid at nå frem på grund af strenge fortoldning.Hvis du ikke modtager din ordre til tiden, pls kontakte os først, og lad os hjælpe dig med at gøre undersøgelsen.Din forståelse og samarbejde er yderst værdsat.Bemærkninger:

1. Import afgifter, skatter og/eller eventuelle lokale afgifter er ikke inkluderet i varens pris eller fragt fragtomkostninger.Alle sådanne omkostninger, udgifter, skal være på købers konto.

2. Pls ind med din toldsted for at afgøre, hvilken af disse yderligere omkostninger vil være, før du køber.Priser i vores online butik ikke omfatter nogen skat, told eller andre afgifter, køber skal vide, at deres import.

3. Vi er IKKE ansvarlige for eventuelle forsinkelser eller mangler under delievery herunder, men ikke begrænset til toldmyndigheder porto kontrol, strejke, force majure osv.

4. Hvis du har købt varer bliver returneret til os på grund af destination landes told-eller postvæsenet, vi vil sende, men køberne er nødt til at betale forsendelses omkostninger.

5. Vi har normalt markere din vare som GAVE, deklareret værdi, der normalt er mindre end USD$30 på fragtbrevet for at reducere eller annullere din import skat.Hvis du har nogen særlige krav, der i toldangivelsen, pls underrette os, når du bestiller.

Garanti & Returret:

1. Tilbage til udskiftning er tilladt og skal være initieret af køber inden for 10 dage fra datoen for modtagelsen.Køber bør sikre, at varen er i re-upåklagelig tilstand.Varer beskadiget eller med manglende dele deraf vil ikke blive accepteret til udskiftning.

2. Vi tilbyder gratis reparing service inden for 1 år efter købsdatoen.For de første 2 måneder, betaler vi en måde fragt fra Kina til køber.Efter 2 måneder efter købet, er køber skal betale 2 måder, forsendelsesomkostninger og andre omkostninger, der kan genereres.Hvis du ønsker at returnere dine købte varer for reparation/erstatning/tilbagebetaling, bedes du venligst kontakte os, før du sender den tilbage.Køber er ansvarlig for den vende tilbage shipping cost under nogen omstændigheder.

3. De billeder, der vises på vores butik er blot til illustration formål kun.Du er nødt til at bekræfte med os, før du betaler, hvis du har nogen tvivl om.For en eller anden grund du ikke er tilfreds med dit køb, bedes du kontakte os via e-mail, inden de forlader en feedback til os.Vi vil gøre vores bedste for at løse problemet, når vi har fået din compiment og tjek venligst dit spam box, hvis du ikke har fået svar inden for 48 timer.

Feedback:

1. Kundernes tilfredshed er vores yderste for forfølgelsen, og den måde for os at få succes, derfor er din feedback er meget vigtig for os.

2. Vi sætter pris på din positive feedback, fordi vi tror, det er en win-win situation.

3. Vi er villig til at løse ethvert problem, herunder defekte varer eller manglende genstande, men du kan kontakte os for tilbagebetaling eller erstatning.

4. Venligst e-mail os, inden de forlader nogen negativ feedback eller åbne enhver tvist, mange tak for din venligste samarbejde i forvejen.

Tags: telefon lomme, taske sag telefonen, hals telefon pose, sagen univers, taske klud, klud pose, brille-etui, pose telefon, bag glas, mobil taske.

Produktinformation

oprindelsessted kina(hovedlandet)
Status I Status
farve som billedet viser
Design årgang
Drop shipping Støtte
Funktion Smudsafvisende
Type 100% Brand Nye
Kompatible Mærker Samsung
Størrelse 16*8*2
Funktioner Cowboy Klud Filp Dække Wallet-Stand Læder Taske
Mærke LUOSHUYAN
SKU BFNZPU003
Kompatible Modeller For Samsung Galaxy A310 A3 2016
Kompatibel Samsung Model GALAXY EN RÆKKE
Detailemballage Ja
Package Type Poly Pose/OPP taske

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse

Cowboy Klud Læder Taske Til Coque Samsung Galaxy A310 A3 2016 Filp Dække Tegnebog Stå Mobiltelefon Tasker

Cowboy Klud Læder Taske Til Coque Samsung Galaxy A310 A3 2016 Filp Dække Tegnebog Stå Mobiltelefon Tasker

Relaterede varer: