EarTlogis Velvet Reservedele til Sennheiser HD380, HD 380 PRO PC350 PC 350 Ørepuder Kofanger Hovedbøjle Earmuff

Ny vare

1 Varer

På lager

kr45.85

-21%

kr58.75

Del

Yderligere information

➜Løfte:lad os Venligst vide, før de forlader nogen negativ feedback, 1 point, 2 point lave DSR eller åbne eventuelle tvister,Bedes du give os mulighed for at løse eventuelle problemer, og vi vil gøre vores bedste for at tilfredsstille dit behov !!!

Q: Hvad skal jeg gøre, hvis min hovedtelefon pads er brudt?

A: Velkommen~ EarTlogis Officielle Butik, vi er hovedtelefon tilbehør eksperter.Dedikeret til at finde headset tilbehør til alle brugere.Har det bredeste udvalg af tilbehør til de fleste mærker og modeller.

Q: Hvorfor bør jeg udskifte mit hovedtelefon puder ?

A: Først, Ubehagelige og Grimme.For det andet bakterier på øre pads vil langsomt vokse, langvarig brug for, er skadelig for helbredet.

Q: Hvad skal jeg gøre, hvis jeg ikke kan finde de passer Dele?

A: du Kontakte vores personale i kundeservice, vi vil gøre vores bedste for at opfylde dine behov

﹋ ﹏﹋ ﹏﹋ ﹏﹋ ﹏﹋ ﹏﹋ ﹏﹋ ﹏﹋ ﹏﹋ ﹏﹋ ﹏﹋ ﹏﹋ ﹏﹋ ﹏﹋ ﹏﹋ ﹏﹋ ﹏﹋ ﹏

✲ Detaljeret: 100% helt nye og høj kvalitet og Ikke origina

✲ Materiale: Blødt Læder & Blød Velour & Blød Svamp

✲ Farve: Sort / Brun

✲ Element listen: 1 Par af ørepuder ( 2pcs ) / 1 Par af hovedbøjle ( 1stk ) / 1 Sæt ørepuder ( 3stk ) (Ikke inkluderet hovedtelefoner)

✲ Passer til: Sennheiser PC350, HD380, HD380 PRO Hovedtelefoner.

﹋ ﹏﹋ ﹏﹋ ﹏﹋ ﹏﹋ ﹏﹋ ﹏﹋ ﹏﹋ ﹏﹋ ﹏﹋ ﹏﹋ ﹏﹋ ﹏﹋ ﹏﹋ ﹏﹋ ﹏﹋ ﹏﹋ ﹏

♪ Dette ørepude nødt til DIY, så Prøv det.Du kan se video for nærmere oplysninger.

"Plisseret Læder "

"Plisseret Læder "

"Velvet "

"Læder "

※ Produkt Billeder, Der Blev Taget I Art.

※Tips: lad 1-2mm adskiller sig på grund af manuel måling, (Alle målinger i mm og bemærk venligst, (1mm=0.039 tommer).Tak til dig!

☀ Velkommen til EarTlogis Officielle Butik, dette er hovedtelefon tilbehør eksperter.Vi specialiserer os i hovedtelefoner, og dedikeret til at finde headset tilbehør til alle brugere.Vi har det bredeste sortiment af tilbehør til de fleste mærker og modeller.Hvis du ikke finder den egnet tilbehør i butikken, kan du kontakte vores kundeservice.Du vil blive overrasket.

1.Sprog: Vores team, kommer fra forskellige lande,sikre, at kommunikation er en barriere-gratis. 2.Online Tid: Der er en tidsforskel mellem lande, så vi er undskyld for ikke at være i stand til at reagere på oplysninger i gang.Men vi lover, svar på mail inden for 12 timer. 3.Andre: uanset hvad tid, hvilket problem, er du velkommen til at kontakte kundeservice,vi vil give dig en tilfreds svar.

I. Vi Accepterer Visa, MasterCar, Maestro, bankoverførsel, Western Union, paypal ...II.Betaling Mislykkedes 1.Skal du Ændre Måde at Betale på. 2.Kontakt Butikken Kundeservice. 3."Hjælpe-Kundeservice" Vi shipp af kvalitet og logistik.Du kan vælge : Soevilla.dk Standard Shipping, Kina Post, EMS, UPS, Fedex, E-Pakke... ※Tips:Vi er ude af stand til at kontrollere leveringen tid, fordi det er behandlet af Tredje-parts service, men hvis pakken ikke ankommer inden for den forventede tid, bedes du kontakte os, vil vi hjælpe dig med at spore det og give dig en tilfreds svar.※ ## HVORDAN TIL AT SPORE? ## 1.Du kan tjekke det i købers side. 2.Global Bestil Tracking: https://global.cainiao.com 3.17 Spor: https://www.17track.net I. HAPPY# Hvis du er tilfreds med vores vare-og service, for at give os 5 STJERNE feedback (Vedhæft foto,hvis det er muligt), når du modtager pakken. ※Denne er opmuntring og støtte til vores arbejde.※ II.ULYKKELIG# lad os Venligst vide, før de forlader nogen negativ feedback, 1 point, 2 point lave DSR eller åbne eventuelle tvister,Bedes du give os mulighed for at løse eventuelle problemer, og vi vil gøre vores bedste for at opfylde dine behov. ※Dette er en mulighed for os til at rette fejl og forbedre service kvalitet.※ ---Tak !!!---

Tags: sennheiser, tempotec sonata pro, mi ørepuder udskiftning, grå airpods pro øre tips, hd206, sennheiser mikrofon kabel, sennheiser ir hovedtelefoner, hovedbøjle headset, sagen hovedtelefoner sennheiser, reparation sennheiser hd25.

Produktinformation

Element Type Øre Pads
Materiale Velvet & Læder
Størrelse Standard
Mærke EarTlogis
Pakke Ja
Model-Nummer For Sennheiser HD-380 PRO PC-350 Dække Pude Øretelefoner, Hovedtelefoner
Oprindelse KN(Oprindelse)

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse

EarTlogis Velvet Reservedele til Sennheiser HD380, HD 380 PRO PC350 PC 350 Ørepuder Kofanger Hovedbøjle Earmuff

EarTlogis Velvet Reservedele til Sennheiser HD380, HD 380 PRO PC350 PC 350 Ørepuder Kofanger Hovedbøjle Earmuff

Relaterede varer: