Strikning Værktøj til at Strikke Dygtige Sweater Bløde Håndtag Krog Nålen Sæt af 8 PU Emballage Bælte Tilbehør

Ny vare

1 Varer

På lager

kr67.43

-25%

kr91.09

Del

Yderligere information

Et sæt af 8 PU-pakker, som vejer 120 gram

Model 2.5mm3.0mm3.5mm4.0mm4.5mm5.0mm5.5mm6.0mm

Forsendelse

1.Din ordre vil blive sendt ud inden for 3-7 dage efter betaling kontrol.

2.Varer bliver afsendt fra Kina, ved hjælp Kina Post Air Mail(gratis fragt), nå de fleste af de lande inden for 20 til 40 dage.Leveringstiden afhænger af destination og andre faktorer, kan det tage op til 20 arbejdsdage

3.Hvis du ikke har modtaget din ordre i 30 dage,bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og gå tilbage til dig så hurtigt som muligt, for at tilbyde dig en opfylde svar.

MZ LIVSSTIL

Betaling

1.Vi accepterer alipay her.

2.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

MZ LIVSSTIL

Returnering og Refundering

1.Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element i din besiddelse i mere end 7 dage,det anses for brugt, og vi vil ikke udstede en refusion eller udskiftning.Der er ingen undtagelser.Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2.Alle returnerede varer skal være i den oprindelige indpakning, og du skal give os en forsendelse tracking Nr.og din reseason for at vende tilbage.

3.Vi vil refundere din fulde beløb ved modtagelse af varen er i original stand og packaing med alle komponenter og tilbehør er inkluderet,Når både køber og sælger cacel transaktionen fra aliexxpress.Eller du kan vælge at få en erstatning.

4.Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

MZ LIVSSTIL

Om feedback

Feedback er meget vigtig for os ,og tak for dine 5 Stjerne, når du tilfredsstille med vores emne.samtidig anmoder vi om, at du straks kontakte os, før du giver os, neutral eller negativ feedback,så vi på tilfredsstillende vis kan løse dit problem.

Tags: hjerte strik sweater, gran strikkepinde, hæklenål strik, dinosaur strik, kokett strikkepinde sæt, strik needl, håndtag strikkepinde sæt, store strikkepinde, Hæklet, nyler strikkepinde.

Produktinformation

Type Hæklenål
Materiale Rustfrit Stål

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse

Strikning Værktøj til at Strikke Dygtige Sweater Bløde Håndtag Krog Nålen Sæt af 8 PU Emballage Bælte Tilbehør

Strikning Værktøj til at Strikke Dygtige Sweater Bløde Håndtag Krog Nålen Sæt af 8 PU Emballage Bælte Tilbehør

Relaterede varer: