Celestron PL6.3 mm okular astronomisk teleskop Plosser 1.25 tommer /på 31,7 mm telefoto okularet

Ny vare

1 Varer

På lager

kr75.93

-30%

kr110.04

Del

Yderligere information

PACKAGE:

PL6.3 mm okular * 1stk

Celestron pl6.3 mm høj effekt okular 1.25 " på 31,7 mm teleskop tilbehør

Model: CelestronPL6.3mm Astronomisk teleskop okularet

Størrelse: 1,25 tommer / på 31,7 mm astronomisk teleskop dele

1. Vi accepterer alipay her.

vær betaling direkte efter din vindende varen.Når betalingen er godkendt, er din ordre vil blive sendt ud inden for 2 hverdage (herunder ikke ferie og weekend), og vi vil sende dig tracking nummer til din mail-box.

2. Generelt, vil det tage omkring 25 arbejdsdage at nå frem til U. S. A., Mens det vil tage omkring 30 dage til at nå E. U. Men nogle gange, den tid vil være forsinket i din lokale told-eller posthus.vent nogle dage med lidt mere tålmodighed.eventuelle spørgsmål, pls lad os vide i den første tid.Hvis der er unexpectable grunde, som fortoldning forsinkelse, typhoon, strejke, ferie ferier i de passerer lande/stater/byer og så videre, den shipping tid vil være længere end normalt.

BEMÆRKNING:NORMALT BRUGER VI TIL KINA POST AIR MAIL,HVIS DU HAR BRUG FOR ANDRE SENDING,PLS LAD OS VIDE,VIL VI IFØLGE DEN ACTRUA PENGE TIL AT SENDE TIL DIG.

Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kundeservice.

Eventuelle spørgsmål, pls sende e-mail til os.Vi vil besvare din forespørgsel inden for 24 timer i åbningstiden 9.00 til 6.00 pm (Beijing-Tid) mandag til lørdag.Hvis du ikke modtager vores svar, bedes du venligst igen sendt din e-mail og vi vil svare dig så hurtigt som muligt.

•Vi leverer produkter til et års garanti.

Vi lover dig, at vi vil kontrollere alle produkter, når vi sender det.og Pls os vide i den første tid, hvis de produkter, der har nogen spørgsmål inden for tre dage, efter du fik det.

•Som en ansvarlig sælger, garanterer vi gratis ombytning eller fuld refusion, hvis varen er defekt.Men hvis du ikke er tilfreds med de varer, undtagen defekt,vil du bære dobbelt fragt og håndtering gebyrer for at sende til os.

•For enhver ombytning eller refundering, vi har brug for den originale kvittering eller en registrering for køb i vores system, og produktet skal være i sin oprindelige tilstand, herunder boksen, UPC bar kode, emballage og alt tilbehør.Eller kan vi ikke modtage det.

Bemærk:

•Vi er ikke ansvarlige for eventuelle told eller import skat.Importafgifter, skatter og afgifter er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger.Disse afgifter er købers ansvar.

•Alvorlig Køber Kun!Vær sted byd kun hvis du er enig i alle de vilkår.tak for at du opmærksomhed!Håber, at vi kan samarbejde med alle de gang i fremtiden!

Mere Kvantitet,Færre Pris!

Eventuelle spørgsmål, pls lad os det vide!

tak igen!

Tags: svalehale celestron, 3x barlow, 2x barlow, celestron nexstar, celestron, wifi celestron, vidvinkel okular, 5x barlow, celestron raci, celestron omni.

Produktinformation

farve black
Model-Nummer celestron PL6.3 mm okular
Type Monokulare
Mærke celestron
Anvendelse Astronomisk teleskop
Størrelse 1.25 tommer

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse

Celestron PL6.3 mm okular astronomisk teleskop Plosser 1.25 tommer /på 31,7 mm telefoto okularet

Celestron PL6.3 mm okular astronomisk teleskop Plosser 1.25 tommer /på 31,7 mm telefoto okularet

Relaterede varer: