Nyhed Tilbud
Yidanna Kvinder Pyjamas Sæt Koral Nattøj Langærmet Nattøj Vinter Solid med hat Nightdress Forstør

Yidanna Kvinder Pyjamas Sæt Koral Nattøj Langærmet Nattøj Vinter Solid med hat Nightdress

Ny vare

1 Varer

På lager

kr135.10

-50%

kr270.21

Del

Yderligere information

Hvordan skal jeg vælge den rigtige størrelse?

Tag den korte ærmer mænds størrelse bordet som et eksempel:

Hvis tabellen viser, at L størrelsen passer til højde ca 165-170 CM og vægt ca 50-65 KG.

Nu er din højde er 160 CM,Men din vægt er 70 KG.Vælg venligst XL-størrelse.(Vælg venligst din højeste værdi størrelse en af din højde eller vægt.) Tag den korte ærmer kvinder størrelse bordet som et eksempel: Hvis tabellen viser, at M størrelse passer til højde ca 153-158 CM og vægt 40-50KG.Nu er din højde er 155 CM,Men din vægt er 55 KG.Vælg størrelse L.(Vælg venligst din højeste værdi størrelse en af din højde eller vægt.) Opmærksomhed: 1.Farver kan have en lille variere dut på forskellige display-enhed,men det vil ikke være særlig stort. 2.Alle størrelser er Asian størrelse,ikke US/UK/EU-størrelse.men i henhold til højde og vægt,kan du vælge den mest passende størrelse. 3.Jeg kan hjælpe dig til at vælge en passende størrelse, hvis du har nogen spørgsmål om størrelse eller andre.Du er velkommen til at kontakte mig.Jeg er meget glad for at tjene dig. 4.Denne varer er nadver høj kvalitet.Det behøver ikke bolden,ikke fading og ikke skrumpe. 5.Om størrelse:følgende størrelse er for den fysiske manuel måling, som vil be1-3cm fejl.De relevante data er kun til reference.Bemærk, at du tager den faktiske varer som standard.

6.Enhed om størrelse: 1 inch = 2.54 cm, 1 Ib=0.45 kg Vilkår og Politikker - Du bedre ved, om disse

1) Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2) Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling.

3) Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

1 ) WORLDWIDE SHIPPING . (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2 ) Ordrer behandles efter rettidig betaling kontrol.

3 ) Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4 ) De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5 ) SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6 ) Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

7 ) på Grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

1 ), har Du 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2 ) Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

3 ) Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Soevilla.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4 ) Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

1 ) Defekte varer SKAL rapporteres og returneres inden for garantiperioden (og i den originale emballage, hvis det er muligt).Du skal fortælle os, hvad fejlen er og give os dit ordrenummer.VI MÅ IKKE REPARERE ELLER ERSTATTE VARER MED UDLØBET GARANTI.

Du accepterer, at alle de ovennævnte politikker efter bestilling på Soevilla.dk!

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.

Note 1: Hvis tracking-status er unormal, bedes du give os mulighed for at kontakte shipping agent til at sende en søgning.Pakken kunne være tabt/ retur/ eller bare forsinkelse for rimelig faktorer.

Note 2: Let afkast (ikke produktet problemet) er kun tilgængelig i løbet af 5 dage efter modtagelsen Note 3: Størrelse ved manuel måling vil være forskellige,så kontakt mig Venligst at vælge den rigtige størrelse, hvis du ikke har nogen mening.

Tags: junior pyjamas sæt, bq lash, pizama sæt, hjerte pyjama, calvin, pajama kvinder, gamle pyjamas sæt, herre pyjamas sæt, calvin klein mand, eyelash pack.

Produktinformation

Model-Nummer yfe
Ærme Længde(cm) Fuld
Længde Full Length
Materiale Polyester
Krave Hætteklædte
Seksuelt Suggestive No
Sjofelt Billede No
Sæson Vinter
Mønster Type Solid
Oprindelse KN(Oprindelse)
Mærke NoEnName_Null
Element Type Pyjamas
Køn KVINDER

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse

Yidanna Kvinder Pyjamas Sæt Koral Nattøj Langærmet Nattøj Vinter Solid med hat Nightdress

Yidanna Kvinder Pyjamas Sæt Koral Nattøj Langærmet Nattøj Vinter Solid med hat Nightdress

Relaterede varer: