Vagina Røre en Finger Vibratorer G Spot Klitoris Stimulator Vibrator Sex Legetøj Sex Værktøjer til Par Vandtæt Sexet Shop Produkter

Ny vare

1 Varer

På lager

kr52.27

-54%

kr116.09

Del

Yderligere information

Funktion

Voksen fuld vandtæt Kato finger pirring ærme bullet kvindelige massage stav

Bemærk:

Finger vibrator indeholder ikke batteri (LR4)

Bemærk

- Vi vil sende dig en retail box og uigennemsigtig indpakning, ingen følsomme ord på pakken for at beskytte privatlivets fred for vores kunder,ingen vil vide, hvad der er inde i, kan du være forvisset om at købe.

-Kunder, der køber vores produkter, og tilføj vores butik til listen af butikken,vil Vi sende dig en gratis gave.. (kan du efterlade en besked, hvis du har tilføjet.)

- Efter brug af produktet, Kan ikke lægges i blød i vand til rengøring, tør med et håndklæde og sæbe, kun på tørre skygge (ingen sol eksponering)

Package:

Vores emballage opmærksom på kundens personlige oplysninger.

Om farven:

Produkt billeder er professionel fotografering og efterfølgende korrektion og justering, så vidt muligt med virkeligheden af det samme produkt, men på grund af det lys, display farve og personlige forståelse af den farve, der er anderledes, hvilket resulterer i et mindre antal fysiske og fotos kan være dårlig, hvis du ikke kan acceptere omhyggeligt købe, tak fordi du Forstår.

Om størrelse:

Rene på grund af vores manuel måling, der kan være nogle fejl, du kan ikke acceptere forsigtig køb.

Om distribution:

For at sikre at du modtager den integritet, baby, vi minde pro i modtagelsen af den pakke, til at betale opmærksomhed til at kontrollere emballagen er intakt, og om der er spor af nedrivning, skal være underskrevet med dit ansigt.

Vores Garanti:

Vi vil inspicere alle elementer for at sikre, at de er smidigt og sikkert for din brug, hvis der er nogen stykker eller defekt, bedes du kontakte os for

refusion eller en ny.

Om feedback:

Hvis du havde nogen utilfreds, bedes du kontakte os, før du forlod en negativ feedback, vi mener, at ethvert problem kan løses, og vi er overbeviste om at vi har evnen til at tilfreds med dig.På forhånd tak!

Tags: sexet wifi vibrator, fingering sex legetøj, sex legetøj, naturlig kusse vibrator, små vibrtor, køn, erot toy, vibrtor mand, womn sex værktøjer, herre sex værktøjer.

Produktinformation

Mærke FanaLa
Funktion 4 sex legetøj
Sjofelt Billede No
Seksuelt Suggestive No
Feature 2 varer til voksne over 18
Funktion 5 Legetøj for voksne
Funktion klitoris vibrator
Type G-Spot
Råvare Kvaliteten Certificering ce
Materiale Silikone
Feature 3 seks legetøj
Model-Nummer Intim Legetøj
Størrelse everything for sex

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse

Vagina Røre en Finger Vibratorer G Spot Klitoris Stimulator Vibrator Sex Legetøj Sex Værktøjer til Par Vandtæt Sexet Shop Produkter

Vagina Røre en Finger Vibratorer G Spot Klitoris Stimulator Vibrator Sex Legetøj Sex Værktøjer til Par Vandtæt Sexet Shop Produkter

Relaterede varer: