Delikat Yuanbao Træ Penge Træ Ornament Guld Barre Træ Ornament Bryllup Hotel Desktop Håndværk Smuk Gylden Krystal

Ny vare

1 Varer

På lager

kr54.96

-15%

kr64.68

Del

Yderligere information

1.Krystal energien er stærk, almindeligvis kendt som sten af rigdom.Crystal vil påvirke materielle tilværelse og den finansielle formue.Derfor, det kan i høj grad øge den finansielle formue ved at arrangere krystal med den position i hjemmet eller på kontoret.

2. Penge-spinding Træ-den magiske skat træ i legenden.Det er essensen af himlen, jorden og universet, som kan producere uendelige magi penge på sine grene.Efter at være blevet hentet, det kan regenereres, uudtømmelig og uudtømmelig.Det er den guddommelige træ i Kina.I tilføjelse til byens hus, på samme tid, kan styrke det magnetiske felt, således at du er fuld af lykke, rigdom og popularitet, fuld af liv og vitalitet.

3. Den magiske effekt af Træet, Rekruttering: Krystal Træ af Rekruttering er genklang af mere end snesevis af små magnetiske felter, som producerer en flydende magnetiske cirkel som en sky af vinden, hvilket er ganske velegnet til den strøm af rigdom.I et hjem eller på kontoret position, det ville være magisk at have en rigdom træ.Naturlige krystaller samle jordens aura for hundreder af millioner af år.De har forskellige magnetiske felter og funktioner på grund af deres forskellige størrelser og farver.De kan inspirere sindet, ro i sindet og har særlige energi.De kan rense kroppen og har effekt af behandling af sygdomme og skiftende formuer.De kan samle rigdom, afværge onde ånder og holde fred, så for at gøre kroppen sund og ægteskab glad.Det er en af de mest egnede gaver til familier til at dekorere deres huse og forbedre geomantic varsel for deres slægtninge og venner.

4. Kunsthåndværk materiale: hele materialet af træet, er alle naturligt materiale.Den velstående træ bassin og stammen er lavet af engangs-formede økologiske harpiks.De har ingen lugt og forurening.Grene, der er lavet af ren messing metaltråd.Den vigtigste og mest karakteristiske er blade.De er lavet af naturlige krystal amorfe grus og fremstillet i hånden.

5. Karakteristisk for Træet af Rekruttering: Træet af Rekruttering er vores patent produkt, mange af dem er unikke for os.Dens mærkelige og gammeldags facon giver folk en form for nydelse af skønhed af naturen.

Beskrivelse:

Materiale: Harpiks + Krystal

Farve:gylden

Størrelse: 16*8*18cm

Bemærk:

1.Lad 1-3.0 Mm-fejl på grund af manuel måling.pls sørg for, at du ikke har noget imod, inden dit køb.

2.Farver kan have forskellige som forskellen display,pls forstå.

3.Du forlader en meddelelse, før du giver dårlig feedback, hvis de produkter, der har nogle problemer.

Packing liste:

1 * Ornament

Tags: oman, golden tree, ivy rummet, lucky money tree, penge træ, mønt stå, mønten cover, frimureri smykker, barren, brugerdefineret dollar.

Produktinformation

Mærke ORAF

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse

Delikat Yuanbao Træ Penge Træ Ornament Guld Barre Træ Ornament Bryllup Hotel Desktop Håndværk Smuk Gylden Krystal

Delikat Yuanbao Træ Penge Træ Ornament Guld Barre Træ Ornament Bryllup Hotel Desktop Håndværk Smuk Gylden Krystal

Relaterede varer: