Mytologi Oprindelige Xiaomi Mi 6 Mi 6 USB-Board Flex Kabel Dock-Stik Mikrofon Mobiltelefon IC Støtte Hurtig Oplader

Ny vare

1 Varer

På lager

kr103.25

-35%

kr158.89

Del

Yderligere information

Mytologi Oprindelige Xiaomi mi 6 mi 6 USB-Board Flex Kabel Dock-Stik Mikrofon Mobiltelefon IC Støtte Hurtig Oplader

Beskrivelse: 1,100% Testet Nye!Aldrig Brugt Før! 2,Package: 1 usb-bord for Xiaomi Mi 6 mobiltelefon. Bemærk venligst: > Før du køber, så kig på billedet omhyggeligt og bekræfte, om det er egnet til din mobiltelefon model.Hvis du har nogen spørgsmål, bedes du kontakte os. > Alle varer vi sælger, er i god kvalitet og under streng undersøgelse, før de er afsendt.Vi vil gøre vores bedste for at undgå ethvert problem med kvaliteten. > I mit produkt,vi har vores mærke og logo.Forsendelse: 1. Vi sender pakker inden for 3 dage efter købers betaling er bekræftet af Soevilla.dk. 2. Vores priser er ikke medregnet destination for told. 3. Vi vil ansvaret for Kina told problem, og køber skulle være ansvarlig for den destination, told problem .Transport tid: 1: Soevilla.dk Standard Shipping,har brug for 10~55 arbejdsdage eller mere. 2: DHL,har brug for 3~6 hverdage.Feedback: 1. Hvis du opfylder med at levere varer, bedes du venligst hjælpe til at forlade positive tilbagemeldinger, og vi vil gøre det samme for dig. 2. Vi bekymrer os om vores værdifulde kunder, og vil bestræbe os på at løse eventuelle uventede problemer. 3. Hvis du ikke opfylder den varer, er du velkommen til at kontakte os i god tid.Du må ikke åbne enhver tvist,vil Vi altid gøre vores bedste for at løse problemet og leve op til din tilfredshed.

Vigtigt Bemærk: fragt-og ekspeditionsgebyr ikke refunderes, og kunden skal være ansvarlig for alle afgifter i forbindelse med returnering og reshipping.Alle retur punkter skal være i god stand.De skal være under gensælges tilstand.Man har lavet fejl er ikke en garanti for, sådan er ødelagt, ridset, og så videre.Før du installerer vores skærm eller andet tilbehør, venligst se vores skærm eller andet tilbehør.Hvis der ikke er noget problem, kan du installere det på din mobiltelefon.Når det er installeret på din telefon, vil vi ikke give nogen garanti eller erstatning.

Tags: bestyrelsen mi 8, bundkortet redmi 8, kabel usb-xiaomi mi a2, bærbare mobiltelefon opladere, xieomi mi6 kamera, xiaomi ic, ic, alcatel 5095 opladning port, dc pd, stik jbl.

Produktinformation

Kompatible Mærker Xiaomi
Bruger USB-Oplader-Dock
Oprindelse KN(Oprindelse)
Model-Nummer USB-Flex Kabel-Opladeren Kredsløb For Xiaomi Mi 6
BRUGT FOR Original Oplader IC & Mikrofon Til Xiaomi Mi 6
Certificering INGEN
Design BAR
Mærke Mytologi

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse

Mytologi Oprindelige Xiaomi Mi 6 Mi 6 USB-Board Flex Kabel Dock-Stik Mikrofon Mobiltelefon IC Støtte Hurtig Oplader

Mytologi Oprindelige Xiaomi Mi 6 Mi 6 USB-Board Flex Kabel Dock-Stik Mikrofon Mobiltelefon IC Støtte Hurtig Oplader

Relaterede varer: