God HUANANZHI X79 Pro bundkort med dual M. 2 slot grafikkort GTX1050Ti 4G CPU Xeon E5-2690 2.9 GHz med køler RAM 16G(4*4G)

Ny vare

1 Varer

På lager

kr2 399.43

-50%

kr4 896.79

Del

Yderligere information

Producenten (HUANAN selskab) erklæringer

>> På grund af forskellige produktions-partier, vores bundkort kan sandsynligvis have lidt anderledes design, såsom anden farve af hukommelsespladser, forskellige position og farve af SATA-porte, forskellige bundkort versioner osv.,.....De har ikke nogen funktion forskel.Pls i form sejre, HUANAN vil selskabet ikke foretage nogen yderligere varsel.

WUSON butik udtalelser

1: Hvad er der i pakken?

HUANANZHI X79 Pro bundkort med dual M. 2 slot+CPU Intel Xeon E5-2690 2.9 GHz+4*4G-1333 DDR3 RECC+6 heatpipes køligere+køler adapter+SATA kabel+metal tilbage shield+driver disc+brugervejledning+GTX1050Ti 4GD5

WUSON butik vil pack grafikkort og køligere i andre pakker, da den samlede vægt af alle af dem er over den øvre grænse af courier.

Hvis du ønsker at erstatte produkter i denne combo eller tilføje produkter til denne combo, pls kontakte WUSON butik.

2: Hvorfor er det bedre for købere at skyde en unpacking video, når de får deres pakker?

>> Nogle købere sagde, at der vare forsvundne, da de åbnede deres pakker, så viste os nogle billeder, men billeder kan ikke bevise noget som alle ved, er det bedste bevis er en unpacking video, så pls gøre det, som kan hjælpe en masse, hvis du ske at være i samme situation som ovenfor, WUSON butik accepterer ikke billeder som bevis!!!!!Tak for din forståelse.

>> Der er 2 anti-tyveri sæler klistret på åbningen af hver side af bundkortet papkasse som nedenfor, pls omhyggeligt kontrollere det, når du får pakken.

3: Alle produkter er testet inden levering?

Ja, WUSON butikken har 3 teknisk hold til at teste hver arbejdsdage, så vi kan 1000000% garanti for, at alle vores produkter, arbejder godt, før de bliver sendt fra vores lager.

4: Hvordan er de produkter pakket, vil de blive intactly leveret?

Fristly, WUSON gemme steder CPU ' en i bundkortet socket, wraps hukommelse barer med bobler og placerer dem i bundkortet originale kasse; for det Andet, WUSON butik wraps bundkort med mange bobler og placerer den i den originale kasse; for det Tredje, WUSON butik wraps bundkortet originale kasse med bobler, så sætter det i en papkasse.Så vi er overbeviste om at sige, normalt alle vores produkter kan være intactly leveret.

5: Vil alle pakker blive sikkert leveret inden for den tid, der indstilles af Soevilla.dk?

Sikkert ikke.De mest uhåndgribelige ting er transport, de fleste af pakker kan være leveret inden for den tid, der kræves, men ingen kan garantere, at alle parceller, der kan være leveret inden for den tid, nogle gange nogle parceller er forsinket med angivne grunde, såsom dårligt vejr/ferie/post office stabe strejke/toldbehandlingen, forsinkelse osv.Nogle gange er der ingen som helst grund.Pls henvises til "leveringstid meddelelse" nedenfor.Så pls tænk over det, før du gøre for, så længe du gøre for, at betyder, at du forstår alt, hvad ovenfor.

6: Gøre købere har brug for at sende produkterne tilbage, hvis de ikke arbejde eller ophører med at arbejde?

WUSON butik giver 100% ægte garanti service, og vi har alle magten til at afgøre, om køberne har brug for at sende varerne tilbage til os eller ikke.Men det betyder ikke, at vores produkter er upålidelig, i virkeligheden, som vi medlemsstat i sætning 3 ovenfor, har vi nøje teste ALLE vores produkter, før forsendelse uden for enhver tvivl , så normalt er det store flertal af køberne er tilfredse med vores produkter og nogle af dem er blevet vores faste kunder.Udover , i henhold til hvad vi har oplevet før , og mange af vores varer, hvilket fungerede fint, efter at de blev sendt tilbage af købere, men de gjorde ikke arbejde, når købere testet dem, der er pertty underligt, desuden nogle købere sendt vores produkter tilbage uden nogen ekstra beskyttelse, de bare kan sætte vores bundkort i den oprindelige kasse, og derefter sætte boksen i en e-mail-taske uden nogen boble beskyttelse (mange købere ved, at vi pakke vores bundkort og boks med meget boble og sætte vores bundkort originale æske i en ydre papkasse ), men de produkter, der stadig fungerede fint efter en lang rejse , jeg tror, vi behøver ikke at forklare alt for meget på det .

>> Hvis vores produkter ikke arbejde, det minut, når køberne får dem, eller de stoppe med at arbejde inden for et halvt år fra det tidspunkt, købere kan gøre for, svaret er 100% JA .Især det tidspunkt, hvor købere bare få dem, og begynde at teste .

WUSON butik har al magt til at bede købere til at returnere produkter, enten til ombytning eller refundering.

>> Hvis vores produkter stoppe med at arbejde efter det har været i brug i mere end et halvt år, svaret er usikker .WUSON butik ville evaluere produkter tilstand først, i henhold til den dokumentation, købere giver, så gør afgørelse af, om vi skal købere til at sende det tilbage, eller vi direkte sende en anden ud.

Kære kunder, hvis du laver henblik på WUSON butik, det betyder, at du er 100% enige om, at disse udtalelser ovenfor.

Ofte stillede spørgsmål (bliver opdateret løbende)

1: Hvad er bundkortet version?

Bundkortet version er ikke altid det samme som fabrikanten vil opdatere den i ny og næ, så bundkortet version varierer fra tid til anden på grund af forskellige produktions-partier.

WUSON butik normalt ville sende den nyeste version, pls i form sejre, vi ikke vil gøre yderligere varsel.

Tags: dual x79, x5680, amd ryzen, sata usb, xeon processor, xeon, motherboard x79, huananzhi x79, 2690 v2, x79.

Produktinformation

køler 6 heatpipes intelligent temperatur kontrol
Grafikkort Type Non-Integrated
Oprindelse KN(Oprindelse)
Punkt Betingelse Ny
Chipset Intel X79
Pakke Ja
CPU Type Xeon E5-2690 C2 SROLO 2.9 GHz
Anvendelse Desktop
M. 2 slot Dual M. 2 slot til PCI-E NVMe og NGFF SSD
Mærke huananzhi
Garanti 2 År
Med CPU Ja
video card GTX1050Ti 4GD5(Flere stilarter, skib tilfældigt)
Chipsættet INTEL
RAM 16G(4*4G) 1333 DDR3 RECC
Hukommelse kanal Fire
Testet Før Forsendelse JA med AIDA64 i WIN7
Hukommelse Type DDR3
Harddisk Interface 5*SATA2.0; 1*SATA3.0; 1*PCIe x 16
Dato For Lanceringen 2013
Bundkortet Størrelse 282*220 mm
Stik Type LGA 2011
Form Faktor ATX
Model-Nummer X79 Pro
Hukommelse Bank 4 DDR3 DIMM -
Maksimal Ram Kapacitet 64 GB
Havne USB 2.0

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse

God HUANANZHI X79 Pro bundkort med dual M. 2 slot grafikkort GTX1050Ti 4G CPU Xeon E5-2690 2.9 GHz med køler RAM 16G(4*4G)

God HUANANZHI X79 Pro bundkort med dual M. 2 slot grafikkort GTX1050Ti 4G CPU Xeon E5-2690 2.9 GHz med køler RAM 16G(4*4G)

Relaterede varer: